Συγγνώμη,

Ξέρεις τι θα πει συγγνώμη? ξέρεις όμως να ζητάς;!

απο το σπρώξιμο μέσα στο λεωφορείο μέχρι το τραγικό σφάλμα στις σχέσεις σου, η καμπούρα σου, που δεν μπορείς να την δείς γιατί βρίσκεται πάντα πίσω σου! πάντα μπορείς να διακρίνεις την καμπούρα του άλλου, είναι που τα βλέπεις τα λάθη του, τα σφάλματα του, ενώ εσύ! είσαι αλάνθαστος.!

μα ποιός είναι αυτός που δεν κάνει λάθη, ο τεμπέλης και ο θεός!

ο τεμπέλης γιατί δν κάνει τίποτα..ούτε λάθη ουτε και σωστά….

ενώ ο θεός είναι ο μοναδικός αυτός που δεν κάνει λάθη, ο αυτόφωτος! άραγε πόσο τον κρίνουμε τον θεό ; είναι κακός; είναι καλός; είναι δίκαιος; ποιός τον ξέρει! είναι όμως ο μόνος που μπορούμε να κατηγορούμε για τα πάντα; άραγε πόσο συχνά μας ακούει όλους τους ανθρώπους! πόσο τον πληγώνουμε; πόσο τον αγαπάμε; θέλουμε πάντα το καλό της οικόγενειας μας, μονο;

αν σκεφτούμε πως εδώ είμαστε προσωρινοί μήπως τελικά αναθεωρήσουμε; εκεί εχει πάθη; η μας αρέσει εδω; που είναι γεματο πειρασμούς και ακολασίες?!

Δεν ξέρω πολλά, ξέρω πως κάνω λάθη….και γυρνάω στην καμπούρα μου και τα βλέπω, αχ! και πόσο καλά να ήτανε να τα λέγαμε απο κοντά,; τι να χωρίσουμε; ο εχω 2 να δίνει το 1 χιτώνα του…βρε! δεν το βλέπουμε συχνά! το βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *